Opdrachten

Kunstatelier Bohemian Roos heeft een uitgebreide collectie met verschillende patronen, maten en kleuren waaruit je kunt kiezen. Mocht je toch nog net iets anders willen, dan kan je contact met mij opnemen. Ik bespreek met plezier met jou hoe jij je eigen unieke muurdecoratie wilt hebben! Het is natuurlijk erg spannend om iets te bestellen wat je nog niet hebt gezien. Ook kan het lastig zijn om een juist beeld te krijgen van de creatie. Als je niet bekend bent met de technieken, weet je ook niet zo goed wat er wel of niet mogelijk is. Om zo goed mogelijk aan de verwachtingen te voldoen staan hieronder een aantal richtlijnen voor het werken in opdracht.

Je kan het beste via de mail een zo duidelijk mogelijke omschrijving sturen van de door jou gewenste creatie. Mocht er iets niet mogelijk zijn of als ik vragen heb, neem ik eerst nog contact met je op om dit te bespreken. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de opdracht, stuur ik je eventueel foto’s van gewenste kleuren, kralen enz. In de bevestiging van de opdracht ontvang je een prijsindicatie en een geschatte levertijd. Ook laat ik je weten hoe je de helft van de prijsindicatie als aanbetaling kunt doen.

Aanbetaling en overleg

Na ontvangst van de aanbetaling bestel ik de door jou gekozen materialen en ga ik voor jou aan de slag. Ik hou je goed op de hoogte van het creatieproces. Zodra jouw creatie klaar, is stuur ik foto’s en de definitieve prijs. Dit kan iets meer of juist minder zijn dan de prijsindicatie. Doordat er misschien toch meer of minder materialen nodig waren of doordat ik er langer of juist korter mee bezig ben geweest. Als je er dan voor kiest om de creatie te kopen dien je de definitieve prijs min je aanbetaling te voldoen. Als je ervoor kiest om de creatie niet te kopen, ben je de aanbetaling kwijt en word de creatie via de webshop te koop aangeboden. Het kan ook zijn dat je nog iets wilt veranderen aan het ontwerp. In overleg zullen we dan samen kijken wat er mogelijk is.

Ik zal mijn uiterste best doen om de creatie aan jou verwachting te laten voldoen. Het liefst wil ik zelfs dat je de creatie boven verwachting mooi vind. Omdat we allemaal een andere smaak en stijl hebben, is dit niet altijd mogelijk. Ik hoop met de bovenstaande richtlijnen en met een duidelijk overleg toch dat iedereen een unieke muurdecoratie naar eigen stijl kan bestellen. Stuur je opdracht naar info@bohemianroos.nl.